Heeeej!

Jag sitter på pappas jobb och bloggar.Varför jag är här är för att jag var hos tandläkaren och drog ut en tand,ajj! har jätte tandvärk över hela munnen :(aja....Jag har jobbat lite också,asså hjälpt pappa jätte kul!
Brukar inte vara här så mycket kanske en eller två gånger i månaden.Jag har målat lite halloween teckningar för det är ju halloween!.Som ni mästa vet så äter jag inte godis på ett år och jag kan ju inte gå och säga bus eller godis men varför skulle man,det är ju tråkigt! det tycker jag.Jag ska berätta en sak som hände på halloween för 2 år sen!

Jag och min lille bror var ute och sa bus eller godis.Men när vi hade gått en bit så var polisen där,det var en man som hota med kniv lös! Så jag och Hampus såg han han gick med kniven i handen ut från huset...Vi sprang jätte snabbt!

Så var det! läskigt va?
det stod i tidningen.

Och det är ju höst lov också? en vecka ledigt så skönt!

I morgon ska jag till socitetsparken och dansa Salsa,jag,Tea och alba ska lära andra i vår ålder att dansa salsa.Vi går på Salsa på tisdagar i flickskolan.Oj! nu har jag skrivit mycket får la säga hejdå! Ha ett bra höstlov! <333 :D

Hejsan svejsan!<3

Sitter hemma och har tråkigt.Då är det snart höstlov,Längtar.
Har inte bloggat på länge.Sorry<3 :P

??????

Keppo!!!!

Namstag idag...

Grattis kanske? :D

RSS 2.0